5 To Do Tips Met Kinderen Tijdens Corona

5 To Do Tips Met Kinderen Tijdens Corona

Blijf In Uw Kot, daar draait het om tijdens Corona. Maar kids en wekenlang in huis blijven, dat is geen evidente combinatie. We kunnen er van mee spreken :-)

Maar hé, het is natuurlijk genieten van de vele quality time met het gezin.  'Mama, ik verveel me' klinkt jullie vast bekend in de oren. 

Daarom geven we jullie graag enkele tips om je peuters en kleuters te entertainen in Corona tijden:

  • Leer je peuter zindelijk worden

           Je peuter op het potje leren gaan vraagt dikwijls veel tijd. Misschien is het nu wel de moment voor zindelijkheidstraining. Wist je dat er een speciale peuterboeken bestaan voor potjestraining? Een aanrader :-)
           Ook de keuze van het potje is belangrijk. We hebben verschillende plaspotjes voor peuters in ons gamma.

  • Leer je kleuter fietsen, en dit op een veilige manier
            Wat is er leuker dan een fietstochtje met dit mooie weer? Maar je kleuter zou het wel eens veel leuker kunnen vinden om zelf te fietsen in plaats van achterop bij mama of papa. Oefening (veeeellll oefening) baart kunst, dus waarom nu niet. Wekenlang ganse dagen thuis               met je kindje, dan kan er heel wat geoefend worden :-) Het Boekje 'Grote Anna Leert Fietsen' is ook een leuke fietshulp.
            Let op, een fietshelm is wel een must! We hebben heel wat leuke fietshelmen voor kinderen.
            Toch nog wat klein om zelf te fietsen? Kies dan voor een loopfiets! Super leuk om je kindje op te laten rijden als je een wandelingetje maakt.
  • Samen lekker spelen
            Denk terug aan je kinderjaren en leef je ten volle uit met je zoon of dochter, pret verzekerd! Ken je de speeltapijten van Toddlekind al? Deze speelmatten zien er niet alleen prachtig uit, ze zijn ook erg praktisch om op te spelen. Voor de allerkleinsten bestaan er speciale                  speeltapijten met speelboog, ook een topper.
  • Opgeruimd staat netjes

            Ok, opruimen is niet de favoriete bezig houdt van kinderen. Maar het hoort er nu éénmaal bij ;-) Tijdens het opruimen vinden kinderen dikwijls speelgoed terug waar ze al lang niet meer gespeeld hebben. En dat zorgt dan weer voor nieuw speelplezier.... Organiseer alle                  speelgoed in een speelgoedkoffer, super handig! Heb je een kast met open vakken? De vierkante opbergboxen van 3 Sprouts zien er toppie uit en super praktisch.

  • Baby- of Kinderkamer Styling

            Inspiratie nodig voor Styling van de Babykamer of Kinderkamer? Snuister eens door onze decoratie voor kinderen. Een tof kindertapijt, een leuke kinderdekbedovertrek, een magneetbord in de kinderkamer, een pluche dierenkop aan de muur, .... Er is zoveel keuze. Fun,                fun, fun, de kinderkamer inrichten!